Clujenii nu abandonează lupta! S-au lipit afișe cu femeia care maltratează câinele pe malul Someșului - FOTO


Afișe în care apare imagine femeii filmată în 15 decembrie, în timp ce își maltrata câinele pe malul Someșului, au fost lipite în Cluj-Napoca. Deși au trecut 27 de zile, clujenii nu abandonează căutările, în timp ce Poliția nu avansează cu ancheta.

Locația este malul Someșului, strada Traian, Cluj-Napoca”, spun iubitorii animalelor. Aceștia cer celor care au informații să sune la 112 sau la numărul de pe afiș.

În 15 decembrie, o femeie în vârstă a filmat cu telefonul mobil o scenă regretabilă. O clujeancă a fost filmată marți după-amiază, pe malul Someșului, în timp ce își bate și maltratează câinele, care stă și îndură, semn că aceste ieșiri incontrolabile nu sunt ceva nou. Scena a fost filmată în zona Parcului Feroviarilor, pe malul Someșului. Atenție, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Imaginile surprinse de un clujean sunt extrem de dure. Câinele de mici dimensiuni este lovit și apoi călcat pe cap cu bocancul pentru a fi lovit mai mult. Speriat și extrem de timorat, câinele nu mai mișcă, iar atunci femeie începe și îl târăște pe jos, trăgându-l cu lesa.

Poliția a declanșat o anchetă, dar lucrurile bat pasul pe loc.

137539050_2818067711809867_7319896162275506406_o.jpg

Comentarii Facebook