Clujenii nevaccinați au acces la Grădina Botanică din Cluj, chiar și fără certificat verde: „Nu avea chef de prea multă muncă” - VIDEO


Un clujean a observat că portarul de la Grădina Botanică din Cluj nu respectă legile aflate în vigoare, cu privire la accesul restricționat în anumite locuri al persoanelor nevaccinate.

Duminică, un clujean a surprins momentul în care portarul Grădinii Botanice refuză să lase un cuplu cu un copil să intre în curte, însă, la scurt timp se răzgândește și cheamă familia înapoi, spunându-le că totuși pot intra.

Se poate si fara certificat verde la cluj... Un cuplu cu copil care au aflat că nu e voie decât cu certificat de vaccinare să intre la gradina botanică, au vrut să plece, și portarul i-a chemat înapoi și le-a permis accesul. Femeia a vrut apoi să îi dea niște bani/atenție portarului după ce au achiziționat biletele...”, susține clujeanul.

De asemenea, acesta menționează că și el, împreună cu grupul său de alte 3 persoane, au fost gata să prezinte certificatul verde la intrare, însă portarul s-a mulțumit să vadă unul singur.

Inclusiv noi am fost 4 persoane și am vrut toți să dăm certificatul la scanat, nu a vrut să vadă decât unul din cele 4. Nu avea chef de prea multă muncă”, mai spune acesta.

Spre filnalul filmării, clujeanul cere explicații porarului, dar acesta îi spune că nu a scanat pentru că el nu este de acord cu prezentarea certificatului verde pentru aer liber.

Comentarii Facebook