Clujenii își pun problema mutatului la case în jurul orașului. Replică: ”Eu prefer Turda comunelor dormitor. Cluj - Turda fac 30 de minute” - FOTO


Clujenii se gândesc tot mai mult să lase orașul și să se mute în jurul orașului, dar unde, pentru că lipsește o centură de tip inel, așa cum este spre exemplu în mult invidiata Vienă. 

Cum e traiul la casa lângă Cluj pentru o familie cu copii? Mă interesează mai ales Chinteni”, a întrebat un clujean pe un portal online. Desigur că problema este una extrem de actuală, dar oamenii sunt speriați în special de lipsa infrastructurii. 

Sunt voci care au replicat că preferă Turda sau Câmpia Turzii, în locul comunelor ”dormitor” ale Clujului. 

Mă feresc de chinteni, Baciu, Florești. Prefer Gilau. Nu o să vezi blocuri iar prețurile sunt ok. Mult mai aerisit!”.

Păi așa, decât Gilau mai bine Turda. Ajungi în 30 de minute pe ceas din Manastur până în centrul Turzii. Ca să ajungi în Gilău treci prin traficul de Florești”, a spus un internaut.

Și în Turda ai o gramada de opțiuni, de la case la apartamente noi sau vechi.

Bine se lucrează acum intensiv la arterele principale din oraș. Dar se gata și lucrările alea la un moment dat”, a explicat altcineva.

Ajungi în 30 de minute pe ceas din Manastur până în centrul Turzii. Hai că vreau să văd asta. Bagă o înregistrare. Google zice că îți ia minim 45 minute”, a spus neîncrezător alt clujean.

Alți oameni recomandă comuna Vâlcele. ”Eu stau în Vâlcele și, în comparație cu Chinteni, recomand casa aici de 1000 de ori, lumea liniștită, gălăgie puțină dacă nu stai la drum, prețurile sunt destul de joase dacă bine știu, și ajungi în 20 minute oriunde în Cluj”.

Poți face un test cu mașina, până la urmă Chinteniul e o variantă decentă în comparație cu Florești, Baciu sau Gilau cum recomandă cineva”.

Până la urmă toate intrările spre Cluj sunt aglomerate, unele mai mult ca altele”.

În Chinteni e zonă de case noi în cea mai mare parte unde locuiesc familii tinere și asta e mai bine când știi că nu locuiești într-un sat plin de oameni în vârstă care au animale, fac agricultura și mereu dau foc la te miri ce prin curte”.

Comentarii Facebook