Duminica 28 Aprilie

Clujenii îşi prelungesc concediile şi merg la schi şi patinat


Sărbătorile şi primele zile ale anului i-au scos pe clujeni din casă. Aceştia au mers la schi sau au patinat la patinoarele din Cluj-Napoca.

În primele zile ale anului, pârtiile şi patinoarele au fost umplute până la refuz. Clujenii care au rămas de sărbători în oraş, au luat cu asalt pârtiile din judeţ."În această perioadă ne bucurăm de un număr mare de clienţi, chiar mai mulţi decât ne aşteptam", spune Radu Mureşan, administratorul pârtiei de pe Feleacu.

Schiorii nu ezită să îşi petreacă concediul sau timpul liber pe pârtiile de la Buscat. În ciuda temperaturilor ridicate, stratul de zăpadă este satisfăcător, astfel că iubitorii sporturilor de iarna sunt aşteptaţi pe partie.

Nici patinoarele din Cluj nu duc lipsă de clienţi. Patinoarul din centrul Clujului stă la dispoziţia clienţilor de la ora 10.00 până la 22.00, iar cel din Grigorescu este deschis între orele 10.00 şi 21.30, dar între 15.00 şi 18.00 au loc cursuri de initiere si antrenamente de patinaj artistic si de viteza. In ceea ce priveste patinoarul din Gheorgheni, patinatorii sunt aşteptaţi tot între 10.00 şi 22.00. Pentru o oră de patinaj, adulţii plătesc între 12 şi 15 lei, iar cei mici între 7 şi 10 lei. Pentru o pereche de patine de închiriat, clujenii plătesc între 8 şi 10 lei.

Comentarii Facebook