Duminica 28 Aprilie

Clujenii insistă ca Primăria să acționeze în parcurile din oraș: ,,În parcurile de copii sunt plimbați caței care își fac nevoile unde se joacă copiii”


Clujenii sunt nemulțumiți de fenomenul care ia amploare în mai multe parcuri din oraș. Aceștia reclamă faptul că mulți stăpâni de câini își plimbă animalele în parcurile unde se joacă și copiii, patrupedele lăsând în urma lor mizerie.

Mai mult, există situații în care oamenii consumă băuturi alcoolice și fumează, aruncând diferite amabalaje sau mucuri de țigară pe jos. 

,,Bună ziua, Este a 3 a oară cand fac sesizare pe tema asta, prin urmare va rog sa găsiți o soluție care sa functioneze.

Reclam faptul ca în parcurile de copii sunt plimbați caței si își fac nevoile unde se joacă copiii, se fumeaza (cand doriti dovezi doar faceți o vizită în parcuri și uitati-va pe jos) și se consuma alcool. Panourile amplasate langa parc nu sunt o rezolvare pentru ca nu citește nimeni.

Vă propun din nou sa puneti semnalizatoare cu imagini, sau găsiți voi o soluție mai bună dar faceți ceva în sensul asta!”, le-a sesizat un clujean autorităților locale. 

 Clujenii, revoltați de mizeria din puținele spații verzi administrate de Primărie: „Parcul este plin de excremente de câine”


Comentarii Facebook