Clujenii ies în stradă să protesteze împotriva lui Victor Ponta. Când va avea loc protestul

UPDATE- 5 noiembrie ora 7.00

Numarul celor care si-au anuntat participarea la protest a ajuns la pe peste 7100 de persoane. Alti aproape 1000 de oameni au spus ca poate vor merge si inca 62 de mii de persoane au fost invitate. 

-------------------------------------------

Scandalul secțiilor de vot din străinătate le-a stârnit indignarea mai mulltor clujeni care au inițiat un protest la adresa premierului Victor Ponta.

Aceștia au creat și un eveniment pe Facebook, iar popularitatea sa a ajuns foarte mare, peste 5.500 de oameni anunțând că vor participa la manifestații.

Destul ne-a umilit Guvernul Ponta de-a lungul existentei sale, dar acum, romanii din diaspora au suferit o umilinta prea grea, pe care o resimtim si noi. Pana aici! Ne-a ajuns!

Haideti sa cerem demisia lui Titus Corlatean din fruntea MAE si sa tragem inca un semnal de alarma pentru cei care inca voteaza cu Ponta!”, spune unul dintre organizatorii protestului.

Organizatorii manifestațiilor au anunțat că în cursul zilei de miercuri se vpr întâlni cu reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca și cu forțele de ordine, pentru a pune la punct detaliile despre protest.

Evenimentul va avea loc în data de 8 noiembrie, în Piata Unirii.

Comentarii Facebook