Clujenii din zona Sălii Sporturilor și Grigorescu cer interzicerea concursurilor de DRIFT

 

Clujenii care locuiesc în blocurile de lângă Sala Sporturilor solicită interzicerea concursurilor de drift, precum cel care a avut loc în weekend -ul 30 - 31 martie. 

 

D-l Boc are impresia ca platoul Salii Sporturilor se afla in afara urbei? De ce aproba acolo manifestarile zgomotoase (zilele berii, zilele orasului, campionat de drifturi samd), in loc sa la impuna mutarea la marginea sau chiar in afara orasului? Nervii si sanatatea locuitorilor din Grigorescu si Plopilor sunt nesemnificative pentru d-sa?”, a scris Mircea Pop, pe domnuleprimar.ro.

 

Manifestarea ”cultural”-sportiva din zilele de 30 si 31 martie 2013 de pe platoul din fata Salii Sporturilor nu face cinste primariei si orasului nostru. Chiar acuma cand scriu desi sunt in casa si la o oarecare distanta, aud scrasnete de roti si huruit de motoare ambalate la maximum; am fost dimineata asta pe Cetatuie si se aude si mai tare. Am trecut pe acolo si poluarea sonora se completeaza in mod nefericit cu cea atmosferica: fumul de motoare si de cauciuc ars se vede de pe podul Garibaldi, trece Somesul si polueaza intreg Cartierul Grigorescu. Va rog sa nu mai dati autorizare pentru aceasta manifestare in viitor. Nu cred ca primaria castiga atat de mult incat sa merite”, a scris și Valer Tosa.

 

În zilele de de 30 si 31 martie  a.c., Primaria Cluj-Napoca a acordat o autorizatie de manifestare publica, nr. 67969/42/26.02.2013, pentru Dl. Jurca Adrian, care a organizat manifestarea sportiva ”Transilvania Drift Race” pe platoul de la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, in conformitate cu Legea 60/1991 si respectarea decibelilor admși legali. 

 

Astfel de manifestari sunt organizate in orase din intreaga Europa, in zone similare celei pentru care am oferit aprobarea mentionata si va putem spune ca nu s-au inregistrat incidente iar participantii din toata tara au apreciat evenimentul.

 

Am luat la cunostiinta nemultumirile d-voastra, ne cerem scuze pentru disconfortul creat iar pe viitor va asiguram ca vom avea atentie sporita in ceea ce priveste tipul de manifestari aprobate pentru platoul Salii Sporturilor”, au precizat reprezentanții Biroului de evenimente publice din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

 

Transilvania Drift Race, pe platoul Sălii Sporturilor Cluj. Fete frumoase și BMW -uri turate la maxim - FOTO

Comentarii Facebook