Clujenii de succes vor povesti cum au reușit în domeniul lor, la Cluj Heroes, în 12 noiembrie

 

Poveștile de succes ale clujenilor, care au pornit de la zero și au reușit să clădească afaceri sau evenimente cunoscute deja pe plan internațional, pot fi aflate la cea de-a doua ediție a conferinței Cluj Heroes.

 

Tinerii din Cluj sunt obișnuiți să vadă și să audă povești de succes în jurul lor: de la multinaționale cu mii de angajați cum sunt cele din IT, la companii care au pornit de la un singur om cu viziune și care s-au transformat într-un succes internațional. Au în jurul lor modelele pe care aceștia le pot folosi ca inspirație sunt pretutindeni.

 

Prinși în treburile zilnice nu găsesc răgaz să se uite în jurul lor pentru a vedea modele pozitive dar mai ales, pentru a se lăsa inspirați de oameni din jur. În poveștile celorlalți ar trebui să găsească nu doar inspirație, ci idei, pentru că fiecare se regăsește la un moment dat  într-o poveste, iar acel moment poate duce la răspunsuri, ba chiar întrebări, care să le schimbe viața. 

 

A doua ediție a conferinței Cluj Heroes, organizată de CITR Group, va reuni astfel de povești de la oameni care s-au distins prin ceea ce fac și care au transformat Cluj-Napoca în reper. Tudor Giurgiu va povesti cum a ales Clujul pentru a fi gazda celui mai mare festival de film din România, Vlad Pop va povesti despre Cluj Capitală Europeană a Tineretului în 2015 și Untold, Nicolae Maniu, cel mai în vogă pictor român, concitadin care a vândut un tablou cu 100.000 euro, Andrei Mutu care a fondat ilovecluj.ro din pasiune pentru Cluj, Daniel Tămaș care a fondat cele mai mari companii independente de gaming din România din pura pasiune pentru gaming, sau Liviu Alexa care s-a remarcat nu doar în industria mass-media, dar și ca voce a societății civile”, precizează organizatorii evenimentului. 

 

Intrarea la conferință este gratuită, dar trebuie să vă înscrieți pe www.clujheroes.com. Evenimentul va avea loc joi, 12 noiembrie, în sala Aulei FSEGA în două paneluri, de la 10:00 și 12:00. 

 

Comentarii Facebook