Clujenii de pe strada Iuliu Maniu 3 acuză că Primăria Cluj-Napoca i-a lăsat fără gaz în plină iarnă


Clujenii care locuiesc pe strada Iuliu Maniu, nr. 3, susțin că Primăria Cluj-Napoca își bate joc de ei și nu urgentează lucrările de racordare la rețeaua de gaz. 

Municipalitatea deține imobilul, iar acolo au fost făcute în vară lucrări de instalare a unei centrale termice ce bloc și de schimbare a instalației electrice. Chiar dacă acum e noiembrie, nimeni nu s-a grăbit să dea în folosință centrala, iar locatarii se încălzesc la reșou.

Nu avem gaz în plină iarnă. În vară a fost montată o centrală termică pe bloc și ne-au pus să renunțăm la centralele de apartament. Din august și până acum s-a terminat lucrarea, dar nu am mai fost racordați. Din luna august își pasează vina de la unul la altul. A fost în audiență inginerul șef, dar degeaba. Sunt curioasă câte grade sunt la Primărie și aș invita să măsoare la noi. E greu să încălzim apartamentele cu reșoul și va fi și foarte scump”, ne-a relatat un locatar.  

În privința energiei electrice, lucrurile stau aproape la fel. ”Au schimbat instalația electrică și nu mai avem contracte. Trebuie montată o firidă nouă și ne-au legat la organizarea de șantier”, a mai spus locatarul.

Reprezentanții Primăriei spun că mingea este în terenul celor de la gaz. 

Am înțeles că Primăria a încheiat contract cu furnizorul de gaze naturale, iar acesta trebuie să vină să facă recepția la instalație și să monteze contorul. Contractul a fost încheiat zilele trecute”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perșa.

De la semnarea contractului vor mai dura circa două săptămâni până când blocul va fi legat la gaz.

Comentarii Facebook