Clujenii de pe strada Detunata cer taierea plopilor: Ne omoara cu zile puful plopilor VEZI FOTO - STIREA CITITORULUI


Clujenii care locuiesc pe strada Detunata au solicitat Primariei Cluj-Napoca sa taie plopii din zona blocurilor pentru ca pun in pericol viata oamenilor.

"Avem si noi aici pe strada Detunata la nr. 19,17,15 o mare problema: exista pe strada Al.Vaida Voievod, care este paralela cu Detunata, sase plopi care in fiecare, vara ne fac viata un calvar, atat estetic cat si asupra sanatati, exista oameni alergici, asmatici prin puful pe care il raspandesc in atmosfera, nu se poate la 30 de grade afara sa stai cu geamurile inchise deoarece tot puful intra in apartamente", ne-a scris Ovidiu, unul dintre locatari din blocurile afectate.

Clujenii sustin ca puful lasat de plopi s-a si aprins. "Colac peste pupaza, acum o saptamana, in 30 mai, acel puf pe care o il vedeti in foto s-a aprins de la o tigara aruncata pe jos, au fost sesizati si pompieri, care au venit si chiar eu am semnat procesul verbal. Sesizari s-au facut in fiecare an si nimic, poate reusiti sa-i aratati fotografiile si domnului primar", a msi spus Ovidiu.

Comentarii Facebook