Clujenii de la iQuest, nominalizati la Webby Awards, cu aplicatia Trip Journal - VOTEAZA-I AICI


Softistii de la iQuest au fost nominalizati la Webby Awards, considerate a fi Oscarurile programatorilor, cu aplicatia Trip Journal, care a facut furori in intreaga lume.

"Am primit onorati nominalizarea din partea juriului Webby Awards, care a considerat ca Trip Journal este una dintre cele mai bune aplicatii mobile din lume, la categoria Travel. Suntem cu atat mai bucurosi de aceasta nominalizare cu cat este pentru prima data in istoria competitiei cand o aplicatie romaneasca este intre finalisti", au precizat reprezentantii iQuest pe blog -ul companiei.

La cea de-a 15-a editie Webby Awards, Trip Journal concureaza cu alte aplicatii celebre: Kayak Mobile, TripIt, Airbnb si Conde Naste Traveller City Guides.

David-Michel Davies, directorul executiv al Webby Awards, a afirmat despre echipa de la iQuest, care a dezvoltat aplicatia Trip Journal, ca stabileste "standardul pentru inovatie si creativitate in spatiul virtual. Este o realizare extraordinara sa fi selectat printre cei mai buni din peste 10.000 de propuneri primate anul acesta".

Pe langa marele premiu, Trip Journal poate castiga si premiul "Webby People’s Voice Award", pe baza voturilor primite pe internet AICI.

 

Castigatorii vor fi aflati in 3 mai, iar decercarea premiilor Webby Awards se va face in 13 iunie la New York.

 

Softul "Trip Journal", realizat de clujenii de la iQuest, a castigat premiul "Excellence in design" si "Best paid for app" la concursul Mobile App World 2010, organizat la Londra.

Softul a fost creat pentru smartpphone -urile iPhone sau pentru cele care folosesc sistemul de operare Android, sau Symbian si a castigat in decembrie 2009 premiul I la categoria "Aplicatii pentru turism" in cadrul concursului Android Developer Challenge, organizat de Google.

 

Tot in 2010, Trip Journal a fost desemnata cea mai buna aplicatie mobila iPhone a momentului.

 

Citeste si...

Softul "Trip Journal", realizat de IT -istii clujeni, a castigat doua premii la Mobile App World 2010 si unul in tara - VIDEO

Trip Journal, cea mai buna aplicatie iPhone! Softul a fost creat de un grup de informaticieni din Cluj

Comentarii Facebook