Clujenii cu copii au ajuns să evite parcurile din cauza tinerilor care le frecventează: ,,Limbaj plin de înjurături, mănâncă semințe sau ascultă manele"


Clujenii care au copii nu mai merg cu cei mici la joacă în locurile destinate lor din parcuri din cauza tinerilor care se strâng acolo. O clujeancă susține că aceștia se adună la locurile de joacă, fac extrem de multă gălăgie, ascultă manele și se urcă pe aparatele destinate copiilor. 

,,Bună ziua, locul de joacă de pe str. Plopilor este frecventat de un grup de persoane cu vârsta de circa 15-30 de ani, cu un comportament necivilizat. Mai exact, vorbesc tare și au un limbaj plin de înjurături, uneori mănâncă semințe, cântă sau ascultă manele, folosesc aparatele de joacă destinate copiilor.

Ieri, 14.05.2024, de exemplu, doi bărbați boxau echipati cu mănuși de box... Toate acestea într-un loc în care părinții ar veni cu copiii mici, dar pe care au ajuns să îl evite. Vă rog dispuneți patrule de poliție în zonă.”, a relatat o clujeancă care locuiește în zonă. 

Comentarii Facebook