Clujenii, chemați la masa din toiul nopții, pe o stradă centrală! Unde are loc evenimentul în acest an și care sunt condițiile de participare


Clujenii sunt chemați și în acest an la tradiționala masă din centrul orașului, pe care o pot savura împreună cu alți necunoscuți, dar și cu prietenii. Singura condiție e să aduci cu tine voia bună și gustări pe care să le împarți cu alții. 

În 1 iunie, în seara de sâmbătă, pe strada Iuliu Maniu va fi întinsă o masă extrem de lungă, unde fiecare va putea aduce gustări pe care să le împartă cu alții. 

Evenimentul va începe la ora 20:00. 

„Ca în fiecare an, sărbătorim zilele orașului la masa „aia lungă”. Anul acesta însă, ne propunem să sărbătorim și bucuria de a fi mereu copii, de a visa, de a nu ne lua prea în serios.

Într-un decor ludic, ne vedem la ceas de seară pe strada Iuliu Maniu să sărbătorim, să ne bucurăm de o gustare și să ne amintim de anii când strada era cel mai mare loc de joacă.

Să veniți pregătiți cu gustări și gânduri bune gata pentru a fi împărțite cu prieteni noi și vechi!”, transmit organizatorii. 

Comentarii Facebook