Clujenii cer trei benzi pe sens pe Calea Dorobanților. Cum argumentează și de ce nu îi aude nimeni

 

Clujenii solicită modificarea sistemului de circulație pe Calea Dorobanților. 

 

Oamenii cer ”transformarea portiunii finale a Caii Dorobantilor, de la sediul bibliotecii pana pe Teoedor Mihali din o zona de 2 benzi pe sens, in una cu 3 benzi pentru sensul inspre est, si una pe cel opus. 

 

Argumente:

 

- volumul traficului este mult mai mare in directia vest-est, ca o continuare a celor 3 benzi cu sens unic de pe prima sectiune a caii dorobantilor

- prin cele 3 benzi s-ar rezolva si problema virajului la dreapta la semaforul de pe T Mihali, care e sincronizat cu verde si la pietoni, iar acum permite ca doar foarte putine masini sa poata trece in acel interval.

 

Va rugam insistenti sa nu ne mai ignorati. Eu cred ca sunt niste masuri de bun simt, care pot fi foarte usor implementate. Sa ne spuneti daca masura e buna, cand se va putea implementa, iar daca nu e ok, sa veniti cu contraargumente la ce am prezentat aici.

 

Dar, pe langa faptul ca noi cetatenii venim benevol cu solutii in locul celor care sunt platiti ca sa faca aceasta treaba, se pare ca nici macar nu suntem luati in considerare”, s-a plâns un contribuabil Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook