Clujenii cer Primăriei să intervină în pasajul subteran de la gară: „Motivarea că pasajul ține de CFR am auzit-o deja, dar situația trebuie rezolvată”


Mizerie și dejecții umane, așa arată pasajul subteran de la gara din Cluj-Napoca, care leagă stațiile de transport public, cu parcarea de la magazinul Dedeman. Clujenii cer Primăriei să intervină pentru a face curățenie în zonă. Se lovesc însă mereu de același răspuns: „pasajul ține de CFR și nu de Primărie”.

Oamenii cer măcar să fie trimise periodic patrule de la Poliția Locală acolo pentru că pe lângă mizerie, sunt și multe locuri întunecoase „în care poți face diverse”.

„În pasajul subteran de la gară, care leagă stațiile de transport public, cu parcarea de la magazinul Dedeman, este mizerie, și diverse dejecții umane! Este nevoie imperativă de o mașinuță care să spele plăcile de pardoseală, nu ajunge o tanti cu o matura, o dată la două săptămâni! Folosim zilnic acest pasaj și situația este din ce în ce mai rea! 

Acum, trenurile au fost oprite între anumite stații, și numărul persoanelor care tranzitează pasajul subteran a scăzut, lasă loc unui spațiu întunecos în care poți face diverse. Vă rog , măcar să trimiteți patrula poliției primăriei mai des pe acolo, mai ales spre înserate. 

Oricum, motivarea că pasajul ține de CFR și nu de primărie, am auzit-o deja, dar situația trebuie rezolvată, pentru că devine din ce în ce mai problematică!!!”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Comentarii Facebook