Clujenii au spirit civic! Doi bărbați au urmărit un hoț cu mașina și pe jos până l-au pus la pământ



Doi clujeni l-au imobilizat, joi, pe un minor de 17 ani, după ce acesta i-a furat unei femei telefonul din mână, pe strada Paris din Cluj-Napoca.

La data de 7 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 17 ani, din Cluj-Napoca, bănuit de furt”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, în jurul orei 11:34, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras telefonul mobil din mâna unei femei, de 41 de ani, care se deplasa pe strada Paris, din Cluj-Napoca.

Potrivit oamenilor legii, doi cetăţeni, care circulau cu un autovehicul pe strada Paris au observat gestul tânărului şi au reacţionat prompt. Aceştia l-au urmărit cu autoturismul, iar când tronsonul de drum nu le-a mai permis, au părăsit vehiculul şi au alergat pentru a-l imobiliza pe tânăr.

Poliţiştii au ajuns de îndată la faţa locului şi l-au condus pe minor la sediul Poliţiei pentru audieri. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Prejudiciul cauzat părţii vătămate este de aproximativ 100 de euro, telefonul mobil fiind recuperat de poliţişti, însă acesta nu mai era în stare de funcţionare, deoarece minorul l-a aruncat în timp ce încerca să scape.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook