Clujenii au făcut peste 1,2 milioane de genuflexiuni pentru 60.000 de bilete de autobuz la Stația de Sănătate


În cele cinci luni și jumătate de funcționare a Stației de Sănătate, care a fost deschisă la 23 august 2021, în centrul orașului Cluj-Napoca, clujenii au reușit să facă peste 1,2 milioane de genuflexiuni. Efortul se cumulează în peste 120.000 de minute de mișcare.

Ne bucurăm că am inițiat un proiect cu o priză atât de mare la public și că am determinat atât de multă lume, de toate vârstele să facă mișcare. Acum mai mult ca niciodată, credem că este absolut necesar să îi acordăm sportului mai multă atenție și un loc central în viețile noastre. Prin sport se pot pune bazele prevenției și educației, publicul poate fi direcționat către comportamente sănătoase pe termen lung”, a declarat Mirel Alexa, directorul executiv Sports Festival și organizatorul Stației de Sănătate, pentru Medifax.

Stația de autobuz smart a funcționat în perioada august 2021 - ianuarie 2022, între orele 08.00-20.00. Ticketul a fost denumit, în mod simbolic, Biletul de Sănătate și a fost valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului.

Comentarii Facebook