Clujeni agasați de cerșetori în parking-ul din Piața Cipariu. Vezi ce spune Primăria



Mai mulți clujeni care își lasă mașinile în parking-ul din Piața Cipariu se confruntă cu problema cerșetorilor care vin să le ceară bani de fiecare dată când aceștia merg să plătească parcarea.

Un clujean cere Primăriei o soluție pentru acest fenomen, precizând că respectivul parking este un serviciu pentru care plătește, astfel că ar trebui să fie întrunite toate condițiile necesare.

Zilnic parchez masina in parking-ul din P-ta Cipariu, cel cu bariera de langa Catedrala Greco Catolica.

Fiind un serviciu in administrarea dvs, fiind contra cost (platesc acolo o taxa orara), m-as astepta sa fie intrunite toate conditiile pentru a ma simti confortabil.

Asta ar insemna ca atunci cand platesc parcarea sa nu fiu zilnic asaltat de cersetori, uneori unul, astazi doi, fara ca Politia sa faca ceva.

Nu discutam aici despre fenomenul cersetoriei, ci despre faptul ca nu sunt obligat a fi supus unui astfel de fenomen agasant (pentru ca sunt agasanti)”, se plânge un clujean.

Reprezentanții Serviciului de Ordine și Siguranță Publică transmit că polițiștii locali patrulează acea zonă și amendează cerșetorii.

Politistii locali au in consemnul de patrulare parcarea cu bariera din Piata Cipariu, iar persoanele depistate ca apeleaza la mila publicului sunt sanctionate contraventional, in conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 rep. sau a HCL nr. 422/1999, modificata si completata prin HCL nr. 108/2010, ori de cate ori se impune”, transmit reprezentanții Serviciului de Ordine și Siguranță Publică.

Comentarii Facebook