Clujeni prinși în timp ce dadeau o spargere la Apahida. Furaseră bunuri de peste 10.000 lei



Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii clujeni, fiind prinși în flagrant în timp ce dădeau o spargere la o hală industrială din Apahida.

La data de 15 februarie a.c., ora 06:00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au surprins, în flagrant delict, doi bărbaţi, bănuiţi de furt calificat”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, cei doi, de 35 şi 39 de ani, au fost depistaţi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o hală industrală, situată pe raza comunei Apahida.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost recuperate bunurile sustrase, o parte dintre acestea fiind descoperite în câmp, unde există suspiciuni că ar fi fost depozitate de cei în cauză.

Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei, fiind sustrase mai multe unelte electrice (polizoare, motoare, etc.)

Cei doi bărbaţi, din comuna Apahida, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar instanţa competentă a luat măsura arestului la domiciliu.

Comentarii Facebook