Clujeni prinși în flagrant încercând să obțină credit de 200.000 lei cu acte false. Au mai țepuit și alte bănci



Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore șapte persoane, acestea fiind cercetate pentru infracţiuni de înşelăciune, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La data de 20 martie a.c., în baza investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune flagrantă la sediul unei unităţi bancare de pe raza municipiului Cluj-Napoca”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Astfel, au fost surprinse trei persoane care ar fi încercat să obţină un credit de 20.000 de lei, folosindu-se de acte false.

Poliţiştii au stabilit că activitatea celor trei ar fi fost sprijinită de alte 4 persoane, care au fost identificate ulterior.

De asemenea, oamenii legii au descoperit, în autoturismul unuia dintre cei identificaţi, mai multe documente, certificate de înregistrare a unor societăţi comerciale, adeverinţe, ştampile, bunuri în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilegale. Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cei depistaţi sunt bănuiţi că ar fi prejudiciat astfel mai multe unităţi bancare de pe raza judeţului Cluj.

Cele 7 persoane identificate, cu vârste cuprinse între 27 şi 47 de ani, din judeţul Cluj, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook