Clujeni prinși de polițiști fără permis și cu interdicție de a conduce în țară


Polițiștii clujeni au depistat mai multe persoane în timp ce conduceau fără permis.

Un bărbat din Turda, în vârstă de 32 de ani, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea o mașină neînmatriculată.

Un bărbat din Turda a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o maşină neînmatricultă. Un altă bărbat conducea o maşină fără a avea drept de a conduce autovehicule în România. De asemenea un tânăr a fost depistat conducând un autoturism deşi îi fusese reţinut din 24 octombrie.

"În 07.11.2013, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat un bărbat de 32 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Turda, acesta fiind neînmatriculat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 85, alin.1 din OUG 195/2002-republicată", transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Un alt bărbat a fost prins de polișți la volanul unei mașini, pe raza municipiului Câmpia-Turzii, deși acesta avea interdicție de a conduce autovehicule în România.

"În 07.11.2013, ora 21:20, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii au depistat un bărbat de 36 ani, din municipiul Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe raza municipiului Câmpia-Turzii, deşi nu avea dreptul de a conduce autovehicule în România.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin. 2 din OUG 195/2002-republicată".

"În data de 08.11.2013, ora 00:40, politişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia-Turzii au depistat un bărbat de 31 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Câmpia-Turzii, având permisul de conducere reţinut din data de 24.10.2013, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice pe drumurile publice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de , faptă prevăzută de art. 86, alin. 2 din O.U.G 195/2002-republicată", mai specifică reprezentanţii IPJ Cluj.

Comentarii Facebook