Clujeancă revoltată din cauza controlorilor CTP: Mi-au intimidat fiica



O clujeancă este revoltată de comportamentul unor angajați ai Companiei de Transport Public Cluj-Napoca, aceasta susținând că fiica i-a fost intimidată și dată jos pe nedrept din autobuz.

Femeia povestește că fiica sa a urcat într-un autobuz și a folosit serviciul de plată a biletului prin SMS, însă nu a mai primit niciun mesaj de confirmare. Când a venit controlul, minora ar fi fost datăă jos din mijlocul de transport în comun și speriată de doi angajați ai CTP.

Fiica mea s-a urcat in autobuzul 30 la statia de langa Lic O. Ghibu. Deoarece casa de bilete era inchisa si automatul de bilete din zona stricat, a dat un sms la 7479 cu nr 30, asa cum scria in autobuz, la ora 16.21. La ora 16.27 a fost amendata de angajatii Ratuc care au dat-o jos, au speriat-o si au intimidat-o (doi barbati zdraveni, fata are 156cm!) care nu s-au obosit sa cerceteze de ce nu a primit sms de confirmare.

Va rog sa faceti putina ordine in aceasta problema! Se pare ca daca sms-urile nu functioneaza prompt, unii angajati se cred indreptatiti sa faca ABUZ in serviciu public si ce e si mai grav, SA INTIMIDEZE MINORI!

Personal, cand am sunat la nr de contact al CTP 0264-430917, am fost repezita de "ofiterul de servici" care n-a vrut sa isi spuna numele si care mi-a replicat ca "nu am dovezi ca minora a fost intimidata" si ca are altceva mai bun de facut decat sa-si piarda timpul cu asa ceva.

Va rog sa-mi raspundeti, vi se pare normal ca, copiii nostri sa fie bruscati de catre angajatii CTP cand, culmea, nu li se pune la dispozitie nici macar un mijloc de a-si plati biletul (casa inchisa si automat defect!)? Clujul ar trebui sa fie un oras civilizat in care copiii nostri sa nu se teama cand urca in autobuz, nu-i asa? E regretabil ca asa ceva se mai intampla in zilele noastre!”, se plânge femeia, pe domnuleprimar.ro.

Aceasta a atașat și un screenshot cu ora la care fetița a trimis SMS-ul.

 

Comentarii Facebook