Clujeanca Ramona Mîndru, premiată la Gala ”Oameni pentru Oameni”. Și-a donat veniturile celor nevoiași


Clujeanca Ramona Mîndru, hairstilist și proprietară a salonului de frumusețe “Catwalk by Ramona Mîndru”, a fost premiată, joi seara, de Juriul Galei “Oameni pentru Oameni 2014”, pentru cel mai eficient proiect filantropic.

Ramona Mîndru a pornit proiectul filantropic ”13 cu Atitudine”, prin care si-a donat toate veniturile salonului ei de frumusete, încasate în ziua de 13 a fiecărei luni, directionate ulterior către copii aflati in dificultate.

Campania dorește sa depășească prejudecăţile legate de ziua de 13 şi să abordeze acest număr cu altfel de atitudine! Tot ce ne-am dorit noi a fost sa aducem un zambet pe chipurile femeilor care trec pragul salonului nostru, atunci cand se uita in oglinda, dar şi când se gândesc că frumuseţea lor aduce zâmbete pe chipul unor copii”, a declarat Ramona Mindru.

Proiectul clujencei a fost demarat în data de 13 martie, air până acum a reușit să mobilizeze 31.000 lei pentru diverse cauze umanitare.

Cea mai recentă zi de 13 le-a adus elevilor de la Liceul Special pentru Deficienți de Vedere din Cluj-Napoca o nouă mașină de scris în Braille.

Campania le-a mai adus copiilor de la Institutul Oncologic „I. Chiricuta” medicamentele necesare tratamentului pentru leucemie. Într-o altă zi de 13, fetele de la salon și-au petrecut o zi alături de copiii de la Asociația Autism Transilvania, după care au donat banii necesari terapiei pentru o vară a unuia dintre micuții diagnosticați cu autism.

De asemenea, s-au mai donat bani pentru copii cu sindrom Down și pentru achiziționarea unei tărgi de salvare pentru Crucea Roșie.

Comentarii Facebook