Clujeancă la Milano, relatează că e panică: Supermarketurile au rafturile goale. Eu urmează să vin acasă


O clujeancă ce urmează să vină acasă în 29 februarie a relatat pe Facebook care este atmosfera în Milano.

COVID19. Habar nu am ce înseamnă, ce e aia, cu ce se mănâncă... Știu doar ca sunt la Milano și e una din puținele dăți din viața mea când nu știu cum sa gestionez situația în care mă găsesc. Ar trebui ca sâmbătă 29.02 să fiu în Cluj. Biletul meu de avion este pentru joi 27.02 a.c. La cum au escaladat aici lucrurile, de ieri, sâmbătă, până astăzi, duminică, mă face să cred că joi este o zi prea îndepărtată ca să o pot prinde în gestiune, iar sâmbătă nu voi putea fi la botezul micuțului V.G., al care-i nașă, cu onoare am acceptat să-i fiu. 

Sunt prinsă între două țări și un virus! Cine-ar fi zis?!? Săptămâna trecută, marți 18.02. a.c. aveam biletul de întoarcere, la care am renunțat. Zece zile în plus cu nepotelul meu.

Evenimentele mă depășesc... Zilele trecute, spuneam că suntem atât de norocoși că traim o viața în afara războiului. Cine ar fi crezut ca un virus poate crea hiperpanică și groază într-un oraș ca Milano, și nu numai... (cam așa arată astăzi un supermarket in Milano; rafturi aproape goale)!”, a relatat Andra Stan.

Comentarii Facebook