Duminica 28 Aprilie

Clujeanca dispărută de acasă, a cărei familie credea că a fost răpită de un cult, a fost găsită de polițiști. Nu a vrut să spună unde e


Polițiștii clujeni au reușit să o găsească pe clujeanca de 34 de ani, care a fost dată dispărută de acasă în urmă cu mai bine de 2 săptămâni.

De asemenea, sora femeii a transmis un mesaj pe Facebook în care susținea că aceasta ar fi fost răpită de o sectă.

Fetița asta e sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franța, dar credem că poate fi in orice țară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!! E de știut că numele e Lădar Olivia Sorina”, a spus sora femeii.

Oamenii legii au reușit să îi dea de persoana dispărută, care a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, însă nu a dorit să își dezvăluie locația.

Numita Ladar Olivia - Sorina a fost depistata de politisti. Aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni insa, isi rezerva dreptul de a nu-si dezvalui locatia in care se afla, drept garantat de art. 31 din Legea  141/2010”, informează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook