Joi 7 Iulie

Clujeancă cercetată de polițiști pentru evaziune fiscală. Le cerea bani unor săteni pentru a-i ajuta să se branșeze la rețeaua de apă


O femeie este cercetată de polițiștii clujeni pentru evaziune fiscală, aceasta fiind acuzată că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 4.000 de lei.

La data de 6 mai a.c., a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de o femeie, de 55 ani, din Cluj-Napoca, cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, femeia, în calitate de administrator al unui agent economic, nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale societăţii toate veniturile obţinute.

Aceasta oferea servicii de consultanţă pentru întocmirea documentelor şi efectua, contra cost, demersurile necesare depunerii acestora la organele abilitate pentru ca locuitorii comunei Corneşti să se branşeze la reţeaua publică de apă potabilă.

Femeia ar fi cauzat bugetului consolidat al statului, prin sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale, un prejudiciu de aproximativ 4.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook