Clujean urmărit de polițiști cu SIRENELE din Beclean până în Dej: Nu am auzit sirenele – VIDEO

 

Un șofer din Cluj-Napoca a pus pe jar poliția rutieră din două județe. Acesta a fost urmărit de mai multe echipaje de poliție de la Beclean și până la Dej, unde a fost prins.

 

Urmărirea a început în jurul orei 20.00. Un echipaj de politie din Beclean l-a somat să oprească pe șoferul unui autoturism de teren care a efectuat o depasire neregulamentara la intrarea in oras. Acesta nu a oprit și a gonit spre Cluj-Napoca, urmărit de Loganurile de Poliție. 

 

La intrarea in Dej, anuntati deja de oamenii legii din Beclean, politistii din Dej au format un filtru format din trei echipaje de politie, dar soferul a reusit sa scape si de aceasta data. Pe urmele mașinii de teren au pornit patru masini de politie, pe traseul strada Libertatii – Ion Pop Reteganu – 1 Mai, iar mai apoi a intrat din nou in oras pe strada Crangului, scrie dejeanul.ro.

 

Șoferul a sărit jos din mașină pe strada Fragilor si a luat-o la fugă. ”Driverul” a fost prins în cele din urmă, nefiind la fel de sprinten ca și la volan. El le-a spus polițiștilor că nu a auzit sirenele.

 

După cercetări s-a stabilit că șoferul avea permisul de conducere suspendat dupa ce a accidentat un pieton in Botosani, dar avea dovada inlocuitoare inca aflata in termenul de valabilitate. A fost si testat cu aparatul etilotest dar s-a stabilit ca nu a consumat bauturi alcoolice.

 

Barbatul de 42 de ani din Cluj-Napoca a fost condus la Politia Orasului Beclean pentru a da declaratii.

Comentarii Facebook