Clujean tăiat cu cuțitul de un hoț, în Mărăști, în Ajunul Crăciunului! A avut noroc cu doi trecători


Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de tâlhărie.

Minorul a fost surprins de proprietarul autovehiculului din care acesta ar fi sustras o tabletă, iar pentru a scăpa l-a rănit în mână cu un cuţit.

În fapt, la data de 24 decembrie a.c., în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr a fost surprins de proprietar imediat după ce a pătruns într-un autovehicul parcat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

Proprietarul le-a povestit poliţiştilor că la puţin timp după ce a parcat autovehiculul a fost anunţat că o persoană ar fi pătruns în interior. S-a întors imediat la autovehicul şi în apropiere a identificat un tânăr care a încercat să fugă. În momentul în care l-a imobilizat, tânărul a încercat să scape şi l-a rănit cu un cuţit în zona mâinii stângi. În ajutorul victimei au intervenit doi cetăţeni cu spirit civic, astfel că tânărul a fost imobilizat şi predat poliţiştilor.

Poliţiştii care au intervenit la locul faptei au constatat că persoana bănuită are 17 ani şi este din municipiul Cluj-Napoca, iar cu ocazia controlului corporal au descoperit asupra acestuia o tabletă ce aparţine persoanei vătămate, în valoare de aproximativ 300 lei, precum şi mai multe instrumente, în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilicite.

Bunul sustras a fost restituit proprietarului.

Persoana depistată a fost reţinută pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Tânăti a fost prezentat, vineri, în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, judecătorul de drepturi și libertăți hotărând cercetarea suspectului sub control judiciar.

Comentarii Facebook