Sambata 26 Octombrie

Clujean, supărat că vecinii produc ,,sunete specifice activităților de adulți” vrea ca Primăria să intervină: ,,Nu se poate dormi cu geamul deschis''



Un clujean e supărat foc pe vecinii săi. Acesta reclamă că dintr-un apartament din blocul în care locuiește, aflat în cartierul Grigorecu din Cluj, răsună zilnic zgomote cu tentă sexuală. Acesta explică că situația este atât de disperată încât nu se poate dormi cu geamul deschis iar vecinii nu au un pic de pace nici pe timpul zilei.

Potrivit clujeanului zgomotul este ,,sezionier”, intensificându-se odată cu venirea verii. Bărbatul face apel la autoritățile locale pentru a pune capăt urlelor și gemetelor.

,,Bună ziua! As dori să soluționați o problema neplăcută de tulburare a liniștii publice. De pe strada Buzău, atât noaptea, cat și în timpul zilei, se aud urlete și gemete specifice activităților de adulți.

Noaptea nu se poate dormi cu geamul deschis, iar ziua e greu de dat explicații, mai ales copiilor. A fost la fel și vara trecută, dar am sperat că lucrurile s-ar putea liniști de la sine. Ne vedem însă nevoiți să apelăm la autorități pentru a soluționa o chestiune delicată. Cu mulțumiri!”, a reclamat vecinul supărat.


Comentarii Facebook