Miercuri 24 Aprilie

Clujean rupt în bătaie, după ce a făcut o faptă BUNĂ - FOTO

 

Un clujean a fost bătut măr după ce a încercat să își recupereze banii dați împrumut.  

 

Boby Borșan, un turdean de 32 de ani, a fost bătut de un bărbat de 46 de ani, recidivist, fratele unei femei pentru care victima a luat un credit de 6.000 de lei, dar care ulterior nu i-a mai plătit rata, iar banca îi trage acum din salariu.

 

Toată tevatura a început în vara anului trecut, când Margareta Crișan i s-a plâns păgubitului că are nevoie de bani, pentru că soțul ei este paralizat, scrie Gazeta de Cluj. Bobby Borșan a luat credit de la bancă și i-a dat banii femeii, cu promisiunea acesteia că va plăti ea ratele. În realitate, femeia nu a plătit decât două rate, după care banca s-a îndreptat împotriva celui care a luat creditul și i-a pus poprire pe venit, câte 300 de lei, lunar.

 

Ulterior, bărbatul s-a interesat la Poliție cum poate depune o plângere penală, pentru înșelăciune. În scurt timp, au apărut și alte persoane păgubite de aceeași barmaniță, suma totală ajungând la circa 15.000 de lei.

 

În 25 mai, când a mers din nou la Poliție, cu toți păgubiții, o rudă a celei care urma să fie reclamată i-a văzut. Bătaia a încasat-o într-o seară, în crâșma din Turda Nouă, din zona unde locuiește, unde fratele femeii l-a bătut crunt, reproșându-i că a mers la Poliție să depună plângere împotriva surorii sale.

 

M-a luat direct, că de ce umblu pe la poliţie.  Apoi a sărit cu pumnii la mine, lovindu-mă de mai multe ori cu un box – sau nu ştiu ce – dar precis cu un corp contondent. În ciuda tăriei loviturilor, n-am căzut la pământ. Mama a sărit şi ea ca să mă apere, dar n-a reuşit. A sunat imediat la poliţie şi în câteva minute a venit la faţa locului un echipaj S.M.U.R.D. şi unul de poliţie. Apoi, nu mai am ştiut nimic de mine, fiind transportat, mai mult mort decât viu, la Spitalul Municipal din oraş”, a povestit turdeanul, pentru Gazeta de Cluj.

 

Acum este hotărât să depună plângere penală împotriva agresorului, după ce va obține certificatul medico-legal de la IML.

 

Foto: Gazeta de Cluj.

Comentarii Facebook