Clujean rupt în bătaie de țigani: Au turnat bere pe mine ca să mă trezesc și să mă mai bată - FOTO

 

Un clujean de 36 de ani a fost bătut crunt de țigani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la un club de lăutari de la ieșire din Câmpia Turzii. 

 

Incze Attila s-a dus vineri seara la bar și a fost bătut de un grup de tineri condus de Adrian Râza, zis ”Râcă”. Bărbatul a mai avut probleme cu frații Râza acum cinci luni, unul dintre ei trăind cu fosta lui soție. ”Ea i-a pus să mă bată acum cinci luni și am ajuns în spital. Le-am făcut plângere penală și acum urmează să înceapă procesul cu ei”, ne-a povestit Attila.

 

Bărbatul susține că a fost amenințat de cei doi frați și chiar a trebuit să se mute în Viișoara, pentru a se simți în siguranță. 

 

Vineri seara, Incze Attila s-a dus la un bar de lăutari de la ieșire din Câmpia Turzii, și acolo a dat peste Adrian Râza, care era însoțit de mai mulți tineri. ”Pe unul dintre ei l-a trimis să mă acosteze. M-a lovit și apoi au sărit toți pe mine. M-au lovit cu pumnii și picioarele și am leșinat. Au aruncat bere pe mine ca să îmi revin și să mă bată iarăși”, a mai spus Attila.

 

Acesta a fost dus la spital și a depus plângere la poliție.

 

Surse din cadrul Poliției Câmpia Turzii au precizat că sunt cercetați cinci bărbați care, în jurul orei 2.00, l-au bătut pe Incze Attila. 

 

Clujeanul susține că poliția ar trebui să fie mai fermă în cazul lui, pentru că de cinci luni trăiește terorizat, speriat că va fi agresat din nou. ”Ei au dosare penale, dar mă pot bate din nou oricând. Să aștept să mă omoare?”, a mai adăugat Incze Attila.

Comentarii Facebook