Clujean rupt în bătaie de doi romi în Piața Mărăști! Nu i-a lăsat să parcheze cu TUPEU în stația de AUTOBUZ

 

Doi tineri din Bistrița Năsăud, de etnie romă, au băgat în spital un clujean care nu s-a lăsat intimidat de tupeul lor. 

 

Conform surselor Știri de Cluj, cei doi tineri din Bistrița Năsăud au vrut să își parcheze mașina pe trotuarul din stația de autobuz din Piața Mărăști. Clujeanul nu a vrut să se dea din fața mașinii, iar cei doi au coborât și și-au făcut singuri dreptate, snopindu-l în bătaie. 

 

Reprezentații IPJ Cluj confirmă acest incident. 

 

Doi tineri au fost reţinuţi 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru agresarea unei persoane pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca. 

 

La data de 23 iunie a.c., un bărbat de 21 de ani, a sesizat Poliţia formulând o plângere penală prin care reclama faptul că în 16 iunie a.c. ar fi fost agresat fizic pe strada Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, de către două persoane necunoscute, pe fondul unor dispute verbale.

 

La data de 24 iunie a.c., în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj, Secţia 2 Poliţie, au fost identificate persoanele implicate ca fiind doi tineri de 22 de ani,  respectiv de 17 ani, ambii din judeţul Bistriţa- Năsăud.

 

În urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi tineri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „lovire sau alte violențe”, fapte prevăzute de Codul penal.

 

Bărbaţii urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

 

Dacă aveți imagini sau mărturii despre acest incident, le puteți trimite pe adresa investigații@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook