Clujean reținut pentru 24 ore pentru șantaj. A amenințat o tânără cu detalii compromițătoare



Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat că ar fi ameninţat o tânără cu violenţa şi cu dezvăluirea unor detalii compromiţătoare despre viaţa sa privată.

La data de 4 iulie, o femeie de 26 de ani, din municipiul Turda, a sesizat Poliţia, reclamând că ar fi fost ameninţată de către un bărbat de 26 ani, din acelaşi municipiu.

Bărbatul ar fi ameninţat verbal femeia cu violenţa şi dezvăluirea unor detalii compromiţătoare despre viaţa sa privată, solicitându-i acesteia suma de 500 de euro pentru a nu da curs celor intenţionate.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda, în baza probelor administrate şi a investigaţiilor efectuate, l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „şantaj”, faptă prevăzută de Codul penal.

Bărbatul urmează a fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, cercetările continuându-se pentru administrarea întregului material probator, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook