Clujean reținut de polițiști după ce a terorizat oamenii dintr-o piață. Îi amenința cu moartea



Polițiștii clujeni au reținut, vineri, un bărbat care făcea scandal într-o piață agroalimentară, amenințând cu moartea mai multe persoane.

În 21 august a.c., în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat în flagrant un bărbat de 27 ani, din Sînpaul, judeţul Cluj, care, în timp ce se afla în incinta unei pieţe agroalimentare din municipiul Cluj-Napoca, a ameninţat cu moartea mai multe persoane”, informează IPJ Cluj.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că, anterior, bărbatul ar mai fi ameninţat cu moartea pe trei dintre aceste persoane, care lucrează în incinta pieţei agroalimentare.

Astfel, faţă de bărbat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare, fiind luată măsura reţinerii acestuia pentru 24 ore.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, urmând ca bărbatul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii Facebook