Clujean reținut de polițiști după ce a intrat peste o familie în casă, i-a amenințat, le-a distrus bunurile și a fugit cu mașina lor



Un bărbat a fost reținut, ieri, de polițiștii clujeni, după ce ar fi intrat în curtea unei case, a ameninţat proprietarii, distrus bunuri şi a pelcat cu autoturismul lor.

La data de 1 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informeazaă IPJ Cluj.

Mai exact, în jurul orei 02:15, o femeie a sesizat Poliţia, reclamând că, fără drept, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în curtea locuinţei sale din Făget, prin escaladarea porţii de acces în imobil. Totodată, aceasta a semnalat că cel în cauză, forţând uşa de acces în locuinţă, ar fi spart un geam şi i-ar fi adresat ei şi membrilor familiei ameninţări şi injurii.

Bărbatul ar fi plecat de la locul faptei cu autoturismul proprietarilor, profintând de faptul că aceştia au lăsat cheile în contact. Pentru a reuşi să părăsească curtea imobilului, cu vehiculul în mişcare, acesta ar fi forţat ieşirea prin ruperea porţilor metalice.

În baza celor semnalate, poliţiştii au constituit filtre rutiere şi l-au depistat pe bărbat pe raza cartierului Mănăştur. Din investigaţii a reieşit că persoana în cauză avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Prejudiciul reclamat de către partea vătămată este de aproximativ 60.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook