Clujean prins RUPT de beat la volan în toiul nopții. Ce au mai descoperit polițiștii după ce l-au tras pe dreapta


Polițiștii clujeni au depistat, în cursul nopții de sâmbătă spre, un condducător auto care s-a urcat la voln deși se afla sub influenâa băuturilor alcoolice.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 04.45, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat un conducător auto de 32 ani, din comuna Bonţida, în timp ce se deplasa pe strada Tineretului, din localitatea Floresti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, informează IPJ Cluj. 

Poliţiştii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitatea medicală în vederea recoltării probelor biologice.

Totodata, cel în cauză este bănuit de faptul că, în jurul orei 01.40, i-ar fi încredințat autoturismul unui bărbat din comuna Floreşti, care nu deţinea permis de conducere. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi încredințarea unui vehicul spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.


Comentarii Facebook