Clujean prins de polițiști după ce a lovit un copil cu mașina și a fugit de la fața locului. Era băut la volan



Un accident rutier a avut loc joi seara, în jurul orei 19.00, pe strada Horea, din comuna Apahida, sat Pata, în urma căruia o persoană a fost rănită. Autorul faptei a fugit de la fața locului.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 41 ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe str. Horea din comuna Apahida, sat. Pata, judeţul Cluj, a surprins şi accidentat un minor de 6 ani, după care a părăsit locul accidentului.

Minorul, în calitate de pieton, a traversat strada prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure.

După depistarea conducătorului auto s-a constatat că acesta este sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar permisul de conducerea era anulat.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, ,,părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărui permis de conducere i-a fost anulat”.

Comentarii Facebook