Clujean: ”Nu-i mai suport pe taximetriștii din față de la Sora” - FOTO

 

Un clujean consideră că taximetriștii din față de la Sora sunt cei mai ”nesimțiți” din oraș.

 

Nu-i mai suport pe taximetriștii din față de la Sora. În fiecare dimineață este aceeași problemă. Bănuiesc că și în timpul zilei este la fel. Taximetriștii au 3 -5 locuri în stand, dar fac coadă până în stația de autobuz, depășind limita standului și ocupând prima bandă de mers.

 

Marți dimineața, unul dintre ei a întrecut orice măsură. A oprit în fața trecerii de pietoni, deși era verde și a așteptat să fie depășit de toată lumea, blocând traficul, pentru a face schimb cu un alt șofer oprit în stand. Nu îi mai derajează claxoanele oamenilor. Cred că nici amenzile nu-i mai derajează ... pentru că nu le aplică nimeni”, ne-a relatat Călin, un cititor Știri de Cluj.

 

Acesta ne-a mai spus că, zilele trecute, poliția locală și-a făcut apariția și lucrurile s-au mai reglat, dar, ca orice minune, a ținut numai câteva minute. ”Ar trebui ca legea să fie lege. Nu stai în stand, pierzi licența”, ne-a mai relatat clujeanul.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini sau informații pe rubrica ”Fii reporter!” sau pe adresa office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook