Clujean mort într-un accident rutier! A intrat într-un TIR în timp ce făcea o depășire VIDEO



Un conducător auto și-a pierdut viața, vineri dimineața, în urma unui accident rutier petrecut pe raza județului Sălaj, între localitățile Romînași și Ciumărna.

In urma verificarilor, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unei autoutilitare Volkswagen, în vârstă de 53 ani, originar din Gherla, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară (pe o porţiune de drum în curbă la dreapta, pe care depăşirea este interzisă, semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj continuu) a unei căruţe care circula în faţa sa, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat coliziune frontală cu un autotren Scania, inmatriculat in Bucuresti, condus regulamentar de Ioan M., de 44 de ani, din judeţul Cluj, scrie gherlainfo.ro.

În urma impactului, conducătorul autoutilitarei a murit, iar șoferul aflat la volanul TIR-ului a suferit răni ușoare.

Polițiștii continuă cercetărilesub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Șoferul decedat este Marius Ciont, originar din Gherla, dar stabilit de cativa ani in Cluj-Napoca. Acesta participa cu regularitate la meciuri de volei cu echipa locala OldBoys.

Comentarii Facebook