Clujean lovit în secția de politie de un agent TURBAT. Polițistul: ”Ai sânge-n ...!” - VIDEO


Un tânăr clujean a fost lovit de un ofițer de poliție, chiar în secție. Acesta i-a cerut polițistului să îi spună cum îl cheamă, susținând că îl lovise și în prealabil.

Polițistul a refuzat să-i răspundă la întrebare tânărului, iar apoi i-a spus că nu are voie să filmeze în secția de poliție.

Cei doi au avut un dialog aprins, iar polițistul a vrut să îl scoată pe bărbat afară din secție.


Victimă: Spuneți-mi numele dumneavoastra!

Polițist: Ieși afară!

Victimă: Cum vă numiți?

Polițist: Tinere!

Victimă: M-ați lovit!

Polițist: Nu te-a lovit nimeni.

Victimă: Ba da! Dumneavoastră m-ați lovit. Mi-ați luat telefonul și m-ați lovit.

Polițist: Fii atent! Nu filma!

După un acces de furie polițistul a început să îl bruscheze pe pe tânăr și să-l amenințe că îi face dosar penal.

În urma unul alt dialog încins omul legii își pierde cumpătul și a încercat să îi smulgă telefonul tânărului care l-a filmat.

Cum mă numesc? Moldovan Zuzu! Moldovan Zuzu! Hai că îți facem ție dosar penal!”, striga polițistul la el în timp ce îl lovea.

Cristian Crăciun, avocatul tinerilor care au ajuns în secţia de poliţie a explicat că a fost o situaţie mai complicată şi că tinerilor li s-au cerut inclusiv să lase telefoanele mobile la intrarea în secţie. "Nu vor merge la IML, nu a fost vorba de o vătămare gravă, dar clar a existat un abuz, sub mai multe forme", informează antena3.ro.

Potrivit consilierului juridic al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, nu există nicio problemă în reţinerea telefoanelor, fiind vorba de o procedură internă a secţiei de Poliţie care se aplică tuturor.

Comentarii Facebook