Luni 26 Octombrie

Clujean la un pas să fie făcut PRAF de un șofer inconștient! Totul a fost surprins live VIDEOUn șofer clujean aproape a fost accidentat de un alt participant la trafic, care i-a tăiat calea, pe drumul Florești - Gilău.

Acesta a reușit să filmeze întreg incidentul cu ajutorul camerei video montate pe bordul mașinii.

Conform conducătorului auto, șoferul care a fost la un pas să îl lovească ar fi fost și sub influența băuturilor alcoolice.

”Azi 04 Oct. mergeam din directia Floresti spre Gilau. La intersectia cu drumul spre Somes inainte de OMV de pe sensul opus mi-a taiat fata Audi A6 fara sa se asigure. Am reusit sa evit un impact la limita nici mie nu-mi vine sa cred ca am scapat fara nici o dauna. Binenteles ca soferul de la Audi nu a oprit, am mers dupa el si nu mica mi-a fost mirarea cand am coborat sa constat ca soferul de la Audi se clatina si duhnea a bautura (si-a cerut scuze). Am sunat la 112 pentru ca nu mi se parea normal ca acest sofer sa mai puna in pericol si alti participanti la trafic, in timp ce vorbeam la telefon soferul baut s-a urcat la volan si a plecat mai departe.”, povestește cluejanul care a filmat incidentul.

.

Comentarii Facebook