Clujean jignit: ”PROFI Mercur, vizitați cu încredere, dacă doriți să fiți tratați cu bădărănie!”


Clujenii continuă să se plângă de calitatea servirii de la Profi Mercur, locația care a fost amendată de Protecția Consumatorilor Cluj, pentru probleme cu produsele scoase la vânzare. Din păcate, calitatea servirii nu poate fi amendată.

Protecția Consumatorilor Cluj a pus lacăt și pe Profi! Pe ușă e lipit un afiș: ”Magazin dezorganizat, produse expirate sau stricate” - FOTO

Din mers, uitându-se în direcția opusă, o vânzătoare cu aspect cubic îi strigă unui adolescent:

-Cinci persoane nu e coadă! Dacă nu-ți convine, du-te la alt magazin!

PROFI Mercur: vizitați cu încredere, dacă doriți să fiți tratați cu bădărănie!”, a relatat un clujean. ”Dezorganizarea e la nivel managerial. Dacă angajezi ”casier/e”, apoi lasa-l/o la casa! Dar nu, politica e sa nu te vadă șeful pe camera că stai, că ai timpi morți! Că deh, salariul e excepțional! Nu-i așa mare lucru sa ai doua persoane pe sala la aranjat marfa și două sau trei persoane (la Mercur sunt trei case) la casele de marcat, astfel încât clientul să aibă casele la dispoziție în orice moment. De aceea nici nu stă personalul. Veșnic sunt fețe noi. Profi vine de la profit, nicidecum de la ”profesioniști”, cum pretind ei”, a mai scris cineva.

Reclamațiile sunt multiple despre acest magazin, dar sunt și circumstanțe atenuante.

Nu e stofă de comerciant în mulți dintre vânzători.

Își pot schimba și job-ul rapid, pe loc, dacă nu le place ce fac....

Dar sunt oameni ca mine, ca tine...

Abia când lucrezi acolo, vezi că de la casă fug la umplut rafturile, de la umplut rafturile la controlat cele din frigidere, înapoi la casă, mai dau și cu mopul.

Nu face nici unul/una fundul mare și lat pe scaunul de la casă doar.

Știu, nu e scuzabil, dar au și ei nervi, nu fire de oțel, sunt oameni de rând, nu psihologi.

NU am lucrat niciodată pana acum, în domeniu, dar am urmărit în fiecare magazin, personalul. Sunt pe fugă majoritatea timpului de muncă.

Și într-adevăr mai sunt și din aceia care cred că sunt deja directori, dacă stau pe un scaun... Chiar dacă e doar scaunul de la casă”, a mai completat cineva.

Comentarii Facebook