Clujean înjunghiat de un minor, la majoratul fiului său. De la ce a pornit tot scandalul VIDEO


Un bărbat a fost înjunghiat, zilele trecute, de un minor, chiar la majoratul fiului său, care avea loc în sala de evenimente a Colegiului de Transporturi, de pe strada Bistriței, din Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc în noaptea de 30 iunie/1 iulie, iar tatăl sărbătoritului le-a povestit polițiștilor care au ajuns la fața locului că trei minori au spart tot prin baie, iar el i-a trimis acasă. Ulterior, unul dintre ei l-a tăiat cu un obiet necunoscut în curtea unității, scrie clujust.ro.

Adolescenții au încercat să fugă de la fața locului, dar au fost prinși rapid de către polițiști.

Am fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 45 de ani, dijn Cluj-Napoca, în timp ce se afla în incinta unui local public, la majoratul fiului său, a fost agresat de către trei minori, în urma unor neînțelegei. În urma incidentului, cei trei au plecat de la fața locului, fiind identificați și depistați de polițiști în zona Pieței Mărăști.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, pentru sursa citată.

Cei în cauză, în vârstă de 17 ani, din Mărișel și Sărădiș, au fost duși la secția de poliție pentru audieri, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc incidentul, fiind deschis și un dosar penal în acest caz.

Comentarii Facebook