Clujean INCONȘTIENT, prins de polițiști. S-a îmbătat, a furat o mașină și s-a plimbat cu ea, deși nu avea nici măcar permis



Polițiștii clujeni au reținut un bărbat, pentru 24 de ore, după ce acesta a furat un autoturism, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, și s-a plimbat cu el prin oraș.

La data de 15 mai a.c., în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat care ar fi condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Totodată, s-a stabilit că autovehiculul condus nu era în proprietatea șoferului, fiind luat din posesia proprietarului fără a avea acord în acest sens”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, la data de 15 mai a.c., în jurul orei 02:15, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Apahida, care conducea un autovehicul pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu poseda permis de conducere.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul ar fi luat autovehiculul spre a-l conduce, fără încuviinţarea proprietarului.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

”Aventurierul” este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook