Duminica 2 Octombrie

Clujean implicat într-un accident mortal pe traseul Zalău - Cluj-Napoca. O mașină a intrat în autoutilitara condusă de clujean


O persoană a murit, iar alta a fost grav rănită, marţi, 16 august, în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc pe DN 1F, între localităţile Zalău şi Ciumărna, pe traseul Zalău - Cluj-Napoca

Accidentul a avut loc la ora 10:25, în zona Meseş. Potrivit IPJ Sălaj, din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit că, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Bihor, pe Drumul Naţional 1F, din direcţia Zalău către Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă, din sens opus, de către un clujean, de 24 de ani. În urma evenimentului, şoferul din Bihor a rămas încarcerat, fiind rănit grav.

Șoferul din Bihor, care se afla în stare de inconştienţă, a fost extras de către pompierii sosiţi la faţa locului şi predat echipajului de terapie intensivă mobilă, care au iniţiat manevrele de resuscitare. „Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, Lucian Jacodi. Potrivit sursei citate, conducătorul auto din judeţul Cluj nu consumase alcool.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului şi vor continua cercetările pentru a stabili, cu exactitate, cauza şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Comentarii Facebook