Marti 19 Ianuarie

UPDATE Clujean găsit mort în propria locuință, în timpul unui incendiu! Pompierii nu au mai putut să îl resusciteze FOTO/VIDEO

UDPATE


La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au fost sesizaţi  cu privire la faptul că în interiorul unei locuinţe din localitatea Bogata, comuna Călăraşi, a fost declanşat un incendiu”, informează IPJ Cluj.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

În interiorul locuinţei, a fost identificată o persoană decedată, respectiv  un bărbat de 61 de ani, din comuna Călăraşi. 

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

----------------------------------------------------------

Pompierii clujeni au descoperit, vineri dimineață, trupul neînsuflețit al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, în timpul unei intervenții.

Un bărbat, în vârstă de circa 60 de ani, a fost găsit fără suflare în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu, care se manifestat într-una dintre camerele casei în care locuia”, informează ISU Cluj. 

Două autospeciale și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului Turda, au fost alertate în jurul orei 10.40, ca urmare a incendiului care a cuprins casa de locuit din localitatea Bogata, comuna Călărași. Pompierii au găsit într-una din încăperile casei mai multe focare ce ardeau mocnit, precum și corpul bărbatului care prezenta traume incompatibile cu viața, situație în care nu au mai putut fi aplicate manevrele de resuscitare.

Stingerea focarelor s-a realizat imediat, însă pentru bărbat nu s-a mai put face altceva decât să se constate decesul. Cercetările preliminare au stabilit că cel mai probabil focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a imobilului.

Reamintim faptul că improvizațiile și exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice este principala categorie de împrejurări determinante ale incendiilor din România, din punct de vedere al frecvenței înregistrate, drept pentru care atragem încă o dată atenția asupra respectării regulilor de exploatare corectă a acestora”, mai transmit pompierii clujeni.

.

Comentarii Facebook