Duminica 31 Mai

Clujean dispărut de acasă de aproape două săptămâni, căutat de polițiști. L-ați văzut? FOTO


Polițiștii clujeni au nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a depista un bărbat în vârstă de 37 de ani, care a plecat din data de 31 mai a.c. de la locuința închiriată din localitatea Florești și nu a mai revenit.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 31 mai a.c., MARIȘ IOAN, în vârstă de 37 ani, din comuna Budești, județul Maramureș, a plecat de la locuința din localitatea Florești, județul Cluj, unde stătea în chirie, iar de atunci nu este de găsit”, informează IPJ Cluj. 

Semnalmentele persoanei dispărute: înălţime aproximativ 175 cm, circa 70 de kg, constituție fizică atletică, fața alungită, ochi căprui, ten măsliniu, părul castaniu, păr facial ( barbă),  fără semne particulare.

La data dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, geacă de culoare albastră cu negru (carouri), șapcă de culoare neagră. 

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!


Comentarii Facebook