Duminica 10 Decembrie

Clujean căzut în fântână salvat de pompieri de la moarte sigură. Intervenție dramatica in Cluj-Napoca - FOTO


Un clujean a fost salvat de la moarte sigura de pompierii clujeni.

Un bărbat de 63 de ani a căzut miercuri seara într-o fântână adâncă de peste 9 metri, pe strada Colinei, din municipiul Cluj-Napoca.

Un echipaj de pompieri, unul SAJ și unul de poliție au răspuns unui apel de urgență, înregistrat în jurul orei 17.20, pentru a salva un bărbat, care căzuse într-o fântână, pe timpul unor lucrări de întreținere a instalației de aducție a apei din aceasta.

Adâncimea considerabilă, aerul rarefiat și diametrul îngust (cca 90cm) al fântânii nu au permis accesul salvatorilor la bărbatul rănit, care era conștient și putea comunica.

A fost realizată o succesiune de scări în interiorul fântânii, iar bărbatul, care s-a prins singur cu un brâu, asigurat cu o cordiță de salvare, a putut fi tras afară din fântână de către salvatorii și polițiștii prezenți la locul evenimentului”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, maiorul Andrei Biriș.

Bărbatul a primit asistență medicală de la echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital. Aceasta se pare că a suferit o posibilă fractură la piciorul drept și escortații severe la palme și degete.

WhatsApp Image 2019-11-13 at 20.08.21.jpegWhatsApp Image 2019-11-13 at 20.08.17.jpeg

Comentarii Facebook