Clujean care terorizează cartierul Plopilor, reclamat la Primăria Cluj-Napoca. Urmărește fetele să le atingă - VEZI plângerea


Clujenii care locuiesc în cartierul Plopilor au ajuns la limita răbdării și solicită Primăriei Cluj-Napoca să intervină și să rezolve problemele cauzate de un vecin, care provoacă probleme. 

Oamenii de pe strada Berăriei au inițiat o petiție/reclamație prin care relatează problemele cauzate de vecinul lor. O femeie a fost fugărită și aproape a fost atacată în scara unui bloc. Alți oameni au fost bătuți în iulie și octomberie 2020, cazurile find în atenția Poliției Cluj-Napoca.

De asemenea, cel reclamat a fost surprins marturbându-se în public, ziua în amiaza mare.

De câte incidente și victime este nevoie ca autoritățile să ia măsuri pentru calmarea acestuia, sau internarea lui într-un centru de specialitate. Din câte am înțeles, când trebuie să răspundă penal pentru faptele lui, face pe nebunul, ca să scape, iar după ce este lăsat liber revine la vechile obiceiuri”, se arată în reclamația depusă la Primărie în 23 noiembrie 2020.

petitie.jpg


127485227_297309798186926_6408260903515549435_n.jpg

Știri de Cluj a scris pe larg în aprilie 2020 despre cazul tinerei care aproape a fost violată de acest individ. 

În data de 07.04.2020, în jurul orei 21.00, acest individ urmarea o fata în cartierul Plopilor, unde din cate s-a înțeles de la oamenii din zona unde s-a intamplat incidentul, a încercat sa o violeze, aceasta fiind urmărită până în zona unui bloc, unde, din fericire, fata a reușit sa scape de individ, dar el a continuat sa o urmareasca pana a spart geamul de la intrarea din blocul unde se aflase victima. Oamenii speriați de la fata locului au alertat 112, unde s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție. A fost încătușat și transportat la spitalul de psihiatrie din Cluj, dar, din păcate, a scăpat din nou. Acest individ este cunoscut cu mai multe abateri, însă de fiecare data scapă, ceea ce îi da puteri în comiterea altor infracțiuni. Oamenii din zona Plopilor sunt ingroziti de fiecare data cand il vad. Va rugam sa luați măsuri ca acest individ sa nu mai ranească pe nimeni, și sa va feriți de el”, relata atunci clujeanul.

Citește AICI mai departe. 

26 de oameni din Plopilor au semnat petiția/reclamație depusă acum la Primăria Cluj-Napoca. Oamenii au făcut și plângere penală, dar degeaba. Toate aceste eforturi arată că nu avem autorități competente, care să poată lua măsuri clare și ferme în astfel de cazuri. În județ există spitale pentru persoanele suspecte sau care suferă de anumite afecțiuni psihiatrice, unde acestea pot fi evaluate și eventual internate. 

În realitate, autoritățile preferă să închidă ochii, iar dacă apar probleme nu știu cum să pară că nu au nicio vină. 

Comentarii Facebook