Clujean beat și fără permis a intrat cu mașina într-o conductă de gaz la Bonțida


Un clujean care s-a urcat la volan sub influența alcoolului și fără să dețină permis de conducere a intrat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu mașina într-o țeavă de gaze naturale de la Bonțida.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 24 de ani din comuna Bonţida, care, în timp ce conducea un autovehicul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul autoturismului, lovind o conductă de gaz.

Din primele verificări efectuate de către poliţişti a reieşit faptul că bărbatul s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice (având o concentraţie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi nu poseda permis de conducere”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Tânărul este cercetat acum pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin.1 şi art. 336, alin. 1din Codul penal.

Comentarii Facebook